joi, 11 septembrie 2008

Fat Frumos si Zmeul

Cica erau Fat-Frumos si Zmeul. Erau undeva, nu stiu unde , intr-un oras , pe la Bailesti, nush pe unde. De la o vreme Fat Frumos nu prea mai agatza nimic, o tinea din laba-n laba, Zmeul le futea pe toate. Si satul Fat-Frumos de atata laba, isi ia inima in dinti si se duce la Zmeu ( cu inima in dinti cu tot...) :
- Ma Zmeule...cum pana mea faci ma , de agati tu tot...zi si mie.. nu fii chitra..
- Pai mai Fat frumos, cum sa iti explic eu tie, intri si tu mIRC, iei fetele la rand si vezi si tu care iti raspunde si care iti da poza. Daca iti place vreuna, o inviti si tu ziua la cofetarie, ii iei o prajitura ( sa crape colesterolul in ea) apoi o inviti seara la discoteca, astepti pana baga aia un "bluz" , o inviti la dans, si ii faci si tu complimente : "vai ce frumoasa esti, vai ce ochi frumosi ai, etc"...si la urma o intrebi : "vrei sa fii prietena mea?" Si gata combinatia.
Bun, zis si facut, se duce Fat Frumos la internet cafe, adica scuze, ala era Zmeul la Internet Cafe, Fat Frumos era bogat , avea net pe celular...pac conecteaza celularul la net, intra pe mIRC, vorbeste cu mai multe si din toate alege pe una, blonda, ochii albastrii, 90-60-90, o duce la cofetarie, ii ia prajitura, o invita la discoteca, apoi seara la discoteca o invita la un dans (bluz, of course) si incepe sa bage din el :
- "Vai , ce frumoasa esti..."
- "Oh, mersi Fat-Frumos ..."
- "Vai ce ochi frumosi ai..."
- "Oh, mersi Fat-frumos..."
....Si handicapatul de fat -Frumos uita ce sa ii mai zica fetei in continuare..
Intre timp, tipa se scuza si se duce la toaleta, Fat-Frumos stia ca mai trebuie sa zica ceva, dar nu mai stia ce, se tot framanta, si se tot framanta...."Ce plm mi-a mai zis Zmeul....ah baga-mi-as...banii la Caritas"
In fine, intre timp apare tipa de la toaleta, la care Fat- Frumos :
- Auzi? Te căcaşi fă?

Niciun comentariu: