miercuri, 10 martie 2010

Variatiuni reclama Vodafone

Stiti reclama aia la Vodafone cu Cerebel, shaul si Facebook? Daca, nu , o puteti admira mai jos:


Acum circula pe net si alte variante, doar text deocamdata, sper sa apara si videoclipurile curand:

[Cu Mutu]
Eram in tren, ascultam muzica la casti, si ghici cine se aseaza in fata mea? Mutu! Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat, si imi vine in cap numele lui mic, Ady. Il caut pe FaceBook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca ii place, ghici ce frate? Sa traga pe nas! Ce fac? soptesc: "ba ce ar merge o linie acum!", dar fix cat sa ma auda. Ba, si scoate plicul frate, face 2 linii, imi da si mie una, ne imprietenim si pe FaceBook, foarte tare frate!

[Cu Sexy-Braileanca]
Eram in autobuz. Si ghici cine se aseaza in fata mea? Sexy Braileanca. Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat. Si-mi vine-n cap numele ei real Florina. O caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place .Ghici ce? S exul. Ce fac… Soptesc: “Bai ce-ar merge un oral acuma”. Bai si imi deschide slitu…si se pune sa s*ga. Ne imprietenim si pe Facebook. Foarte tare frate!

[Cu profa de mate]
Stateam in banca...citeam..si ghici cine se aseaza in fata mea?! Profa de mate. Ma gadesc eu cum sa ma bag in seama fara sa tipe la mine..si-mi vine-n cap prenumele ei..Georgiana..o caut pe Facebook..o recunosc in poza...ii umblu pe profil pe acolo..si ce vad ca ii place? Ghici ce?..matematica..ce fac..soptesc.."Bai ce ar merge o ecuatie acuma"...la fix cat sa ma auda.. Ma si scoate creta frate..ma scoate la tabla..imi da un 2 si ne imprietenim si pe Facebook...

[Cu Guta]
Eram in discoteca…dansam..Si ghici cine vine langa mine?…[Guta frate] Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect …si-mi vine-n cap numele lui… Linguraru…il caut prin Recycle Bin…ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate…Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge o manea acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu…latram amandoi … imi ia banii….Ne imprietenim si pe Facebook.

[Cu Base]
Eram in Parcul Izvor, la Festivalul Berii cu prietenii la o masa, si, la un momentdat, ghici cine se aseaza in fata mea? Base, frate! Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un sustinator disperat, si imi vine in cap numele lui mic, Traian. Il caut pe FaceBook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca ii place, ghici ce frate? Taria! Ce fac? Soptesc: "Ba ce ar merge un varu' Daniel acuma, asa, ca inaintare", dar fix cat sa ma auda. Ba, si scoate-o sticla de Jack frate, cere la chelner doua pahare, le umple, imi da si mie unul, ne imprietenim si pe FaceBook, foarte tare frate!

[Cu politistul]
Eram pe autostrada.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Politia frate] Ma gandesc eu ce sa fac sa scap de amenda. Vad numele agentului, il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce? MITA frate. Ce fac… Soptesc. “Bai ce-ar merge o şpagă acuma” cat sa auda. Bai si mana grebla se facu’ mi-a luat toti banii. Ne imprietenim si pe Facebook....

[Cu Fane Spoitoru]
Eram in cazino... Nu mai aveam un chior in buzunar... Si ghici cine se aseaza in fata mea? Fane Spoitoru... ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-mi rupa doua picioare si o mana, si-mi vine in cap numele lui... Vasile Ion... Il caut pe facebook... ii recunosc poza... ma mai uit pe acolo sa vad ce-i place si ghici ce? ii place sa dea bani cu camata... si soptesc "baaaaai ce-ar merge 40 de mii acum sa dau o gheara". Bai si scoate 100 de mii frate din buzunaru' de la spate. Dau o gheara, el imi taie o ureche... si ne imprietenim si pe Facebook...

[Cu BOC]
Eram la coada la impozite si ghici cine se aseaza in fata mea? Primul Ministru! Ma gandesc “Oare cum sa ma bag in seama fara sa il strang de gat, sa par disperat?” Si imi vine in cap numele lui adevarat. BOC. Il caut pe FaceBook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca e fan… ghici ce frate? IMPOZITE. Ce fac? Soptesc: “ce ar merge o impozitare suplimentara acum”… la fix cat sa ma auda. Ba si scoate o ordonanta frate, ma impoziteaza, ne imprietenim si pe FaceBook, foarte tare.

[Cu Bute]
Eram in tren si ghici cine se aseaza in fata mea...Bute frate. ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat si imi vine in cap numele lui mic,Lucian...Il caut pe Ffacebook, il recunosc si vad ca-i place boxul...ce fac...soptesc "ba ce-ar merge un box acum" da fix cat sa ma auda...si scoate manusile frate...ma bate de ma cac pe mine...ne imprietenim si pe facebook...foarte tare frate!!!


[Cu Chuck Norris - by me]
Eram in parc, citeam o carte si ghici cine se aseaza in fata mea? Chuck Norris!
Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat si imi vine in cap un picior de-al lui. Si imediat imi aduc aminte ca l-am vazut pe Facebook. Il caut pe net, ii verific profilul si vad ca ii plac, ghici ce frate? Artele martiale! Ce fac?
Soptesc: “Bai ce-ar merge acum un roundhouse kick !”, dar fix cat sa ma auda.
Ba, si se ridica de pe banca, se da de 3 ori peste cap, apare gata costumat in kimono si-mi arde instantaneu 2-3 palme cu laba piciorului. Nu mai apucam sa ne imprietenim pe Facebook, pentru ca de fapt, Chuck Norris nu are cont pe Facebook, ci Facebook are cont pe Chuck Norris. Foarte tare frate!

[Cu Mircea Geoana]
Eram în tren, mă jucam pe telefon şi ghici cine se aşează în faţa mea? Geoană! Mă gândesc eu cum să mă bag în seamă fără să par un fan disperat.. Şi-mi vine-n minte numele lui mic – Mircea!
Îl caut pe Facebook, îi recunosc poza, îi umblu pe profil pe-acolo şi văd că-i place… ghici ce, frate? Să piardă alegeri!
Ce fac? Şoptesc “Bă ce-ar merge de-un vot acum!”, da’ fix cât să m-audă. Bă şi scoate buletinu’ şi ştampila fratee, mi-o dă, votez şi-ncepe să se bucure de nebun prin compartiment. După aia îşi dă seama că de fapt n-am votat cu el şi se aşează cuminte la locu’ lui, ne-mprietenim şi pe Facebook. Foarte tare, frate!

[Cu Florin Piersic]
Eram in tren, citeam ceva si ghici cine se aseaza in fata mea?Piersic!Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat ?!…Si imi vine in cap numele lui mic, Florin.Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca ii place, ghici ce frate? Sa vorbeasca !
Subtil, ma pregatesc sa soptesc ceva dar ma vede si incepe sa vorbeasca frate.Si vorbeste, si vorbeste…nici macar add pe Facebook nu am reusit sa-i dau ca am adormit pe la jumatatea monologului sau si m-am trezit singur in compartiment cu telefonul sutit.

[Cu Gigi Becali]
Eram la meci, cand cine se aseaza in fata mea: Becali,ba, hahalerelor! Mi-aduc aminte ca pe el il mai cheama si Jiji, caut pe net, si vad ca lui ii place cel mai mult sa fie razboinicu luminii ...Bai ce-ar merge acum un razboiu’ stelelor cu lumina, zic....nici nu termin bine si ma face Jiji praf cu crucea sfanta pe care-o tinea la el pentru ca sa-i mearga blaturile, si cu ultima suflare ii zic...nea Jiji, o donatie, e mama bolnava de prostata, sa mor in Bahamas, zau, la care tipu’ zice...keep in touch pe facebook, zdreanta!

[Cu Vasile Turcu]
Eram pe stadion, cand cine crezi ca se aseaza in fata mea? Turcu frate, patronul de la Dinamo! Mi-aduc aminte ca il mai cheama si Vasile, caut pe net si vad ca lui ii mai plac si femeile deplin satisfacute...zic, bai ce-ar merge o ingrosare acu’....tipu’ ma ia-n brate, vad ca se-ngroasa gluma zic, bai, ia sa fim noi prieteni doar pe facebook...

[Cu Zapata - by me]
Eram pe stadion, in peluza la Dinamo-Steaua. Cand, pe cine crezi ca baga Stoichita in poarta? Pe Zapata! Ma gandesc eu cum sa strig mai tare ca sa par un fan disperat si imi vine in cap si numele lui mic, Robinson. Il caut pe FaceBook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca ii place, ghici ce frate? Sa gafeze! Ce fac? Ma gandesc: "ba ce ar merge o gafa acum!", dar fix cat Baciu sa dea o pasa inapoi catre el si el sa dea pe langa minge. Minge intra in poarta, toti fanii dinamovisti sunt in delir, urla de bucurie, ne imprietenim si pe FaceBook, foarte tare frate!

Un comentariu:

Jynx spunea...

A aparut si varianta cu Chuck Norris :))