marți, 5 aprilie 2011

Baba violata nemultumita de violator

4 comentarii:

isabel spunea...

Of, Viorele, Viorele, cum ai nimerit tu peste baba si eu astept ca Penelopa. Daca nimereai la mine, nu te spuneam la tv., te exploatam la maxim, iti dadeai "drumu' ca bou'" fix unde trebuia. Apropos, cati ani ai? Te tine un pic, nu?

Unknown spunea...

:)) tare

Anonim spunea...

Viorele, La multi ani! va fi aniversarea de nume de Florii. Daca ai copii si nevasta, vai de capul tau de prost, nevestei nu cred ca i-ai facut sex oral, ce te-a apucat cu baba, cred ca erai mort de beat, dar cum te mai excitai? Ai sperma, nu gluma, daca ai spoit baba pe maini, sau stai prost cu prostata si era jet de urina? Ce zic colegii copiilor la scoala? Stii doar cat de rai sunt copii...Sau poate cine stie, oi fi vreun bolnav psihic, onanist,profanator de cadavre...

Anonim spunea...

viorel, te vreau ca esti bartai animalu, nu stiu cat esti de dotat, da ai materie. ce dracu sa faci cu baba aia uscata, mai are aia estrogen, nici cu limba si degetul nu i-ai facut pofta. eu ma excit numai cand o aud pe baba, daca veneai la mine, erai mancat, plecai cu lordoza sciatica si paralizie de limba, daca esti asa expert, nu scapai asa usor ca de baba, iti scapam eu capu'ntre picioare si te strangeam ca in menghina, de dracu' dadeai.Ce zici, te risti?